geboorteborden

Welkom Wonder

De geboorteborden worden door Welkom Wonder zelf gemaakt van het begin tot het einde.

Er worden watervaste MDF-platen van 12mm dik gebruikt. Deze worden steeds voorzien van 2 grondlagen voor de uiteindelijk tekening erop wordt gezet. De randen worden steeds geschuurd zodat er geen scherpe hoeken zijn.

Nadat de uiteindelijke tekening is geverfd in acrylverf wordt er aan alle zijden een vernislaag opgezet die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

 

Om de borden te plaatsen voorzien we een paal met voet. Die voet mag verstevigd worden met bijvoorbeeld stenen zodat het bord goed blijft staan.

 

Omdat mama's en hun nieuw wondertjer vaker sneller naar huis gaan van het ziekenhuis, kiezen we ervoor om de naam niet meer op het bordje te schilderen. Op deze manier kan het geboortebord ook sneller geplaatst worden. De naam wordt nu met plakvinyl op het naambordje geplakt. De ondergrond van het naambordje wordt nog steeds geschilderd in het blauw of roze en vernist.

Het naambordje wordt afhankelijk van het geboortebord onder het bord (aan de paal) of op het bord zelf bevestigd.

Bij geboorteborden die aangekocht worden bestaat de mogelijkheid om de naam te schilderen op het geboortebord zelf, een naambordje is dan overbodig.

 

Klik op 'huur' en 'verkoop' in het submenu van deze pagina en je komt meer te weten over het huuraanbod en over de aankoop van een geboortebord.