kopen

Welkom Wonder

Welkom Wonder maakt ook geboorteborden op maat. Hier volgt wat je kan doen om een geboortebord aan te kopen.

 

1) Je kiest een tekening waarvan je graag een geboortebord wilt hebben. Dan zal ik bekijken of ik deze kan schilderen en wat de prijs hier van zal zijn. De prijzen beginnen vanaf 70€ voor een bord van 60x80cm. Afhankelijk van de tekening en de grootte van het geboortebord zal ik een prijs opmaken. In deze prijs zit alles inbegrepen van het schetsen (en eventuele aanpassen) tot de laatste vernislaag (zie de stappen hieronder)

Wil je er een paal met voet bij, dan komt er nog eens 10€ bij.

 

2) De volgende stap is dat ik een schets maak op papier, met eventueel de naam van de baby verwerkt in het bord. Ik stuur deze door via mail en je geeft door of er eventuele aanpassingen nodig zijn of dat het in orde is. Bij eventuele aanpassingen mail ik weer de schets door.

 

3) Na de schets op papier, zet ik de tekening op de plaat. Ook hiervan krijg je een foto via mail om na te kijken of het in orde is.

 

4) Als de tekening goedgekeurd is, begin ik aan het geboortebord te werken: uitzagen, schuren, grondlagen, inschilderen en vernissen.

 

Belangrijk!

  • Ik reken een wachttermijn van 4 weken vanaf dat je contact met me opneemt.
  • De betaling gebeurd cash bij afhaling. Bij eventuele verzending komen de verzendingskosten er natuurlijk bij en wordt er via overschrijving betaald. Als de betaling of het betalingsbewijs binnen is, kan het bord verzonden worden.

 

In de fotogalerij hieronder enkele geboorteborden die ik gemaakt heb. om een zicht te hebben wat mogelijk is.