pampertaarten

Welkom Wonder

Op zoek naar een leuk, uniek, persoonlijk en bruikbaar geboortegeschenk? De pampertaarten van Welkom Wonder beantwoorden hier aan!

 

Voor elk budget is er een pampertaart. Via de webshop kan je zelf een pampertaart samenstellen naar je budget. Je kan ook doorgeven voor welk bedrag je een pampertaart wenst en dan doe ik een voorstel.

 

De babygeschenken kunnen ook afzonderlijk besteld worden.

 

Lees onderstaande tekst goed door voor je een pampertaart besteld. Ze gelden als verkoopsvoorwaarden en gelden bij elke bestelling.

 

Hoe bestel ik een pampertaart?

 

Als je een keuze hebt gemaakt in de webshop van Welkom Wonder kan je op verschillende manieren je bestelling doorgeven:

  • via de webshop (aanbevolen)
  • telefonisch
  • mail

 

Belangrijk om te weten:

 

Bij de personaliseerbare geschenken is het belangrijk om de naam die erop komt juist door te geven:

  • naam in drukletters?
  • naam in kleine letters?
  • eerste letter van de naam in drukletter, de rest in kleine letters?
  • correcte schrijfwijze van de naam

Daarnaast is het ook belangrijk om het lettertype en de kleur van borduring duidelijk door te geven. Deze zijn te vinden in de webshop.

Voor foutief doorgegeven gegevens die al geborduurd zijn is Welkom Wonder niet verantwoordelijk. Daarom vraag ik deze bovenstaande elementen wel altijd duidelijk te bevestigen zodat misverstanden en fouten vermeden worden.

 

Eens de bestelling in produktie is kan er niet meer afgezien worden van de bestelling. Dit is nu eenmaal omdat het gepersonaliseerde geschenken zijn.

 

Reken 4 WERKdagen voor het afwerken van een pampertaart. Dus weekenden en feestdagen zijn hier niet in gerekend. Gelieve hier dan ook rekening mee te houden.

 

AFHALEN: dit gebeurd steeds na afspraak, de pampertaart wordt cash betaald en liefst gepast.

 

VERZENDEN: zodra de betaling op mijn rekening staat of er een betalingsbewijs wordt gemaild, wordt de pampertaart verzonden via de gekozen weg.

Opgelet!!! Vanaf de verzending heeft Welkom Wonder de reis van de pampertaart niet meer in handen. We hopen natuurlijk altijd op een correcte aflevering. Voor eventuele verdwijningen is Welkom Wonder niet aansprakelijk. Maar moest het gebeuren, neem dan contact op en dan kijken we verder wat we kunnen doen.

 

De pampertaarten worden zorgvuldig verpakt in cellofaanverpakking met bijpassend lint. Klaar om af te geven!

Bij verzending wordt de pamertaart ook al verpakt en zo goed mogelijk vastgezet in de doos dmv opvulling.